Резултати од барањето

 1. Lady*

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Среќна нека е (party) Ви посакувам да пронајдете убавина во темнината, рај во пеколот, и вистинска љубов во длабочината на нечии очи. Ви посакувам секој страв да го претворите во храброст, и инаетливо да ги следите своите желби и соништа како мали тврдоглави деца, да не се откажувате и тогаш...
 2. Lady*

  Личен дневник

  Онаа болка кога не си повреден а душата те боли. Кога немаш рана а чувствуваш дека крвариш. Кога очите ти се суви а срцето ти плаче. Кога вдишуваш длабоко а ти снемува воздух. Кога врискаш на сиот глас а не испушташ ни крик... Се ти станува јасно.. Тоа е таа болка кога се' во тебе се крши.. а не...
 3. Lady*

  Болести кај кучињата

  Ти да си ја намачкаш косата со масло од кантарион и седи така. Секако не дај боже да дојдеш до опаѓање на коса, ама кажаново ти е без врска. Постојат луѓе кои се едуцирани во таа насока, па нека си посети ветеринар. Мада не си ја вршат добро работата, од лично искуство.
 4. Lady*

  Личен дневник

  Знаеш, не требаше и ти да ме напуштиш. Ти имав кажано дека не сум доволно силна. Со сите сили се борев да те задржам, да те оздравам. Ми се слизна од раце. Не успеав. Повторно.
 5. Lady*

  Личен дневник

  Не сум доволно паметна да те спасам, не сум доволно силна за да те изгубам!