Резултати од барањето

 1. Badi12

  Рак - чума на 21виот век

  :frantic За превенција и лекување на ова опака болест Предласгам да го користете Најреткиот и најскапиот чај на светот – ЖОЛТ-иот ЧАЈ! За основни податоци кликни :Тука Повеќе детали кликни тука : Презентација за жолт чај :wavespin
 2. Badi12

  Рак - чума на 21виот век

  Бидејќи луѓето ги интересира паковањето колку пари е, а не се информирани за многу други детали
 3. Badi12

  Рак - чума на 21виот век

  200 денари 25 грама ама истиот чај се користи 3 или 4 пати, така да цената излегува како нормалните чаеви.
 4. Badi12

  Чај

  За Канцерот, Срцето,Крвниот притисок и многу други болести предласгам да го користете Најреткиот и најскапиот чај на светот – ЖОЛТ-иот ЧАЈ! Ве молам постете го блогот : https://medium.com/@blagojjanev/се-продава-62db4b69965c#.wtox4fpmn Повеќе детали можете да прочитате на блогот : Жолт Чај —...
 5. Badi12

  Рак - чума на 21виот век

  За превенција и лекување на ова опака болест Предлагам да го користете Најреткиот и најскапиот чај на светот - жолтиот чај! За основни податоци кликни подолу : линк Повеќе детали кликни подолу : линк