Резултати од барањето

 • Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!
 1. bonboonka

  Дали сакате деца?

  Дете? наjубавото нешто што може да ти се случи нема поубаво веруваj:-)
 2. bonboonka

  Радосница

  Искрено не ни знаев дека постои таква книга имам син четири ипол години и од кога се роди секоj ден комедии дома и многу пати помислував да пишувам во обична тетратка ама се така помина време и ништо а стварно би било добро
 3. bonboonka

  Совети за свадбена подготовка

  Со срека нека ви е, свадба супер би ти препорачала да не се замараш премногу туку да уживаш во свадбените подготовки и водисе од твоите желби и финансии. Што и да одлучиш нема да биде грешно уживаj шетаj по продавници пробуваj, што се однесува до адетите не ги пропуштаj тоj дел е наjубавиот...
 4. bonboonka

  Ги оправдувате ли лугето со многу деца кои немаат пари да ги прехранат?

  Искрено за темава нема некоj одговор да се каже да така е или пак не е така мислам тоест сум приметила дека тие што се премногу сиромашни а упорно прават деца се работи за умствено ограничени луге.За работа дека нема тука нема значи знаеме дека се иде денес преку вмро ако збориме нели за плата...
 5. bonboonka

  Фустани

  Богами ни златно ни бело ни па мастило негледам тука jас гледам кафено со некоjа ниjанса на лила знам за ова коj како ме сретне се за фустанов ме прашува:)
 6. bonboonka

  Хорор филмови

  Интересно е што сакаме да гледме хорори мислам на сите што трепериме од страв еве барем jас сум плашлива особа ем ми е страв ем сакам да гледам се прашувам од каде доага уживаньето во стравот?!
 7. bonboonka

  Посвојување

  Сум размислувала за ова прашанье уште кога бев тинеj*ерка идеjата за прашаньето ми се уврте во глава од преголемата льубов и восхитеност од пожртвуваноста на моjата маjка. Чето пати ке ми минеше мисла кога би дознала дека сум посвоена ништо нема да смени тоа каj мене воопшто не би се потресла...
 8. bonboonka

  Психолошка маска

  Па може да звучи така па дури и така да е мислам дека или ти фали малку самодоверба или се преценуваш ми се чини ко да не ми има ова нешто таман аjде скромен ама не и скромен ми звучи со недостаток а jас повеке ги сакам тие со недостаток на самодоверба со повеке маски штитови според мене дел од...
 9. bonboonka

  Синестезија

  Лелел и на мене така и jас често сум размислувала за ова и сеа пред да го прочитам ова jа видов темава и сакав да го пишам и си реков чек прво да видам ЦрноБеливе што мислат прво па мушко хехе
 10. bonboonka

  Психолошка маска

  Се согласувам со се до последниот дел дека себичните, льубоморните и алчните мислам дека не се свесни за нивната себичност, льубомора и алчност па така да не ни користат некоjа маска евентуално маска од зборови ама па незнам дали би се рекло и тоа маска пошто они си веруваат во своите фалби како...