Резултати од барањето

 1. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Ај ќе побарам и таму ако нема тогаш фала за линкот :)
 2. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Барав се отепав од барање секој ден барам како да има решение и ништо :(
 3. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Не бива со таа апликација ја симнав ми вика нешто Error unpack is your sd card working? друго решение некој?
 4. CyberKnight

  Како да рутирам смартфон?

  Имам Samsung Galaxy ACE GT-S5830i (2.3.6) сакам некој што се разбирам да ми каже подетално како се рутира(root) овој мобилен. :)
 5. CyberKnight

  eRepublik.com

  Досадна е веќе оваа игра :/
 6. CyberKnight

  Македонската кантер

  Добра идеја е да направиме македонска верзија од 1.6 значи да биде со кирилица, добри скинови нормално тој што се разбира во фотошоп какви оружја имаме, војници и непријатели. :D
 7. CyberKnight

  Преживеан (VIP Survivor )

  Абе а ти сакаш ли на српски да зборуваат а не на мајчиниот јазик?? е од такви продадени души неможеме напред да одиме!
 8. CyberKnight

  Преживеан (VIP Survivor )

  Ме интересира на кој јазик само зборуваат нашите? ;)