Резултати од барањето

 1. S

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Можеби има некоја основна грешка пишувам на форум, не сум обрнала толку големо внимание, кога пишувам есеј или проектна обично обрнувам повеќе внимание и на запирки и на точки и на правописни грешки :D:D
 2. S

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Го работам оваа со години и никогаш никој не се пожалил, а многу не платиле а добиле состав. Го пишувам составот, ти ми плаќаш а јас ќе ти го пратам доколку не ви се допаѓа слободно може да кажете што е проблемот и ќе го поправам, многу подобро е кога ќе се сретнеме па ќе продискутираме но...
 3. S

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Не гледам ништо лошо и безпотребно во онаа што го напишав. Моите услуги му стоат на располагање на ученици кои не можат или не сакаат да се преоптоваруваат со тоа што не ги интересира или не им оди.Не секој ја има креативноста да напише состав, на сите не му доаѓаат зборовите за да напише нешто...
 4. S

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  Пишувам проектни задачи, состави, есеи, писмени, проектните и есеите се по 300 денари а составите и писмените по 200 денари, ги добивате во рок од 2 до 5 дена, плаќање на сметка :):)