Резултати од барањето

 1. girly girl

  X Factor Adria (втора сезона)

  Слаба епизодата вчера само чупево ме бендиса (inlove)
 2. girly girl

  Посвети песна

  :gus
 3. girly girl

  Моментално читам...

  Последната пролет во Париз-Јелена Бачиќ Алимпиќ
 4. girly girl

  Штотуку подготвив...

  Колачи со цимет:gladen
 5. girly girl

  Потонувањето на Титаник

  http://en.wikipedia.org/wiki/Titanic_II еве реплика на титаник ќе праеле :)
 6. girly girl

  Каде на факултет?

  Педагошки факултет битола,отсек англиски јазик и книжевност :)
 7. girly girl

  Имате ли брат/сестра?

  Имам сестра 3 и пол години поголема од мене :)
 8. girly girl

  Посвети песна

  ...
 9. girly girl

  Dare to be different. The world is full of the ordinary.

  Dare to be different. The world is full of the ordinary.
 10. girly girl

  БАС (Бизнис Академија Смилевски)

  Не сум ни економско ни горната,во долната сум :)