Резултати од барањето

 1. KaMa(

  Јузерот веќе не се логира.

  Јузерот веќе не се логира.
 2. KaMa(

  Сакам да кажам/прашам

  Последен пост. ќе ве видам со вакво без врска бришење мислења колку ќе станете популарни како форум. Насекаде ќе кажам. Ајттт
 3. KaMa(

  Колку ви е важно да имате расно милениче?

  Сум имал само едно расно, германски овчар и десетици кучиња и мачиња собрани буквално од контејнери и сум ги носел дома. не ми е гајле за раса.
 4. KaMa(

  Убитачни песни

  Ми се населија Беровски копачи во маало за последниов 1-ви Мај и следуваше 4-дневно психолошко силување на чело со
 5. KaMa(

  Песна на која не можам да ѝ се изнаслушам

  Саундтрак од евтин филм, но многу напнато и satisfying во последно време
 6. KaMa(

  Балади

 7. KaMa(

  Моментално слушам...