Резултати од барањето

 1. Stance

  Што ве прави среќни?

  Се ме прави среќна, животот ме прави среќна!
 2. Stance

  Семинарскa работа

  Има ли можеби некој семинарска по антропологија? (worried)
 3. Stance

  Моливче за уста

  Молив за усни на внатрешниот раб од устата и внатрешноста ја исполнувам со соодветен кармин. :wub понекогаш ако мислам дека има потреба нанесувам и сјај но многу ретко :)
 4. Stance

  Деколте

  Едно е малку да бидиш провокативна, и да ја разбудиш фантазијата кај другите и пак да изгледаш сосем пристојно. А сосем друго е да изгледаш вулгарно и да форсираш некојси sexy изглед со единствена цел да привлечеш внимание бидејќи не постои навистина ни еден друг начин за тоа. Во одредена...
 5. Stance

  Сурогат мајки

  Сурогат мајка- да. Многу е позитивно според мене и не треба да се осудува за сите оние кои би се решиле на таков чекор. Многу е едноставно, и не мислам дека треба да се гледа со чудење, неразбирање и осудување. Начин на кој некој би сакале да имаат дете, или можеби начин на кој некој би...
 6. Stance

  Читање меѓу редови

  Најлесно е сите да кажеме дека знаеме да читаме меѓу редови, но дали навистина е така или најчето имаме погрешни претпоставки кои помалце или повеќе ги сакаме, или очекуваме... тоа навистина не знам... :sram би рекла дека знам да прочитам меѓу редови понекогаш, но најчесто знам да кажам дека...
 7. Stance

  Опишете се во кратки црти

  Некако малку се само три збора за се ова што сум јас но би можело пример: силна, упорна, поинаква :giggle
 8. Stance

  Радосница

  Радосна сум- си добив на поклон од едне пријателка РАдосница! Мислам ми е рано (бремена сум четврт месец) да почнам да ја пишувам, но едвај чекам! Само смислувам што би ставала на страните и како би ги исполнила со спомени за мене и самозапознавање на моите бебуши, во иднина деца!
 9. Stance

  Последната глупост што ја направив

  Паѓам по свадби... посебно на влез- кога сите гледаат...резил! :sram
 10. Stance

  Чија слика носите во паричникот?

  Од либето, и дадите ;) Едно време носев се што ми имаа дадено, па новчаникот ми беше цел фото албум....хахахахахааа.... Ама, го сменив новчаникот, сменив тактика, ама пак нема пари!