Резултати од барањето

 1. Mardy Bum

  Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)

  Ако некогаш се вратиш влези на прсти влези на сон не кажувај се дека си тука
 2. Mardy Bum

  Како да ослабам ефикасно?

  епа како за почеток- стани од пред компјутер. второ, консултирај се со доктор/нутриционист..
 3. Mardy Bum

  Секс - водење љубов

  сексот може, а и не мора да биде водење љубов, водењето љубов е но и не мора да биде секс :D
 4. Mardy Bum

  Според што ги цените луѓето?

  трудољубивост, солидарност, алтруизам, креативност а уште повеќе оригиналност, посветеност..
 5. Mardy Bum

  Хомичи VS. вистински мажи

  Темата, поточно поимот кои го користиш, па и неговото објаснување ти е крајно стереотипно и деградирачки.. почнувајки од тоа дека тие некои си по твое т.н. хомичи се нова категорија хомосексуалци.. прво не значи дека ако е хомосексуалец дека не е вистински маж, не значи дека ако е хомосексуалец...
 6. Mardy Bum

  Критики за администрацијата

  АБЕ АЈДЕ!?!??!?!!!
 7. Mardy Bum

  Врска со другар(ка) на бившите?

  Повели и друг пат ;) Девојко не се возбудувај, ниту реков дека сум сосема во право (туку дека колку што има случаеви има и вистини), ниту пак сакав да оставам некаков впечаток на бледа копија на емералда.. Јавно се извинувам што како член на форумот како тебе и јас си оставив мислење.. Не знаев...
 8. Mardy Bum

  Врска со другар(ка) на бившите?

  1. „Ако ти била другарка воопшто нема да се спретка со дечко ти" (n) во главно (*секако ги има колку што ги има и случаеви) може да се сведе на неколку опции: -ако се многу добри другарки многу добро да знае каков кретен си и да не се сплетка со тебе. -ако се многу добри другарки да знае многу...
 9. Mardy Bum

  Врска со другар(ка) на бившите?

  дефинитивно не е холивудски филм, ама не е ни сапуница ;)
 10. Mardy Bum

  Врска со другар(ка) на бившите?

  нема правила, како ти сака срцето.. или она другото срце така :biggrin е сега добро де, може и нема да биде многу пријатно ако во исто време едната ти стане бивша а другата девојка или ако гадно сте раскинале а тие двете се многу блиски.. може ќе си го изедеш и од двете во некоја темна уличка...