Резултати од барањето

 • Еј...супер што го посетуваш Црнобело форумот. Слободно регистрирај се и приклучи ни се во дискусиите!
 1. Faith

  Тој ме искористи со моја дозвола

  Темава е апсолутен оксиоморон. Претпоставувам очекуваш подршка на твоето мислење дека дечкото е крив за се, но за секс и за љубов се потребни двајца. ДЕл од вината носиш и на себе. Верувам дека годините и самосвесноста си го носат своето, меѓутоа сето ова сфати како искуство по кое понатаму ќе...
 2. Faith

  Регистар за педофили

  Децата се најнезаштитени во целата работа, па зошто да ги штитиме овие луѓе кога на овој начин би можеле да дејствуваме превентивно. И треба јавно да се осрамотат зошто кога напаѓале мали и незаштитени деца не мислеле за нивното добро и трауми што ќе ги предизвикуваат туку само на нивното...
 3. Faith

  Ex-YU музика

 4. Faith

  Интересни реклами

 5. Faith

  Оцени го аватарот

  4 :cool:
 6. Faith

  Инструментална музика

  ешто македонско, за жал не толку познато за многу луѓе..
 7. Faith

  Моментално слушам...

 8. Faith

  Црн Петок за Македонија!

  Затоа што новинарите се натпреваруваат кој ќе иде поскандалозен. Се додека не се работи за нивен член на семејство ќе бидат такви ладни и бесчуствтелни г**на што ќе се борат за публицитет.
 9. Faith

  Црн Петок за Македонија!

  Затоа што тоа е процедура при истрага каде се уште се врши идентификација на телата. И ниедна полициска истрага не вклушува јавно објавување на имињата на жртвите пред да се потврди идентитетот целосно. А идентификацијата се прави после обдукција,која во овој случај не е потполно завршена.
 10. Faith

  Момци со шминка

  Значи прав маж е маж без шминка. ;)