Резултати од барањето

 1. Hkakashi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  СДП: Другари, некој да не има случајно некоју песмичку за Анастасиа?
 2. Hkakashi

  Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.13)

  Е момак ја ке ти пишу брат. Преокупиран сам сс обврске и не можу да стигну да дојду до форум. Весниче ви е магија. Свиѓа ми се, интересно беше за читање. Чита га подугачко време али натенане и сс мерак. Ја како што знаеш извини се у СДК/СДП што можда некои работе изгледав неповржано и зашто е...
 3. Hkakashi

  Денес ме насмеа...

  Искочија црнац од некоју ладну реку и почнаја да га мота. Мотаја га около ноге, около половину и га ставија на рамо. Људи около њега га гледале и се чудиле. Црнац ги погледнаја и ги вика: - Добро бе, на вас не ли ви се собира од ладно?! :rofl:rofl:rofl
 4. Hkakashi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Мамо, мамо има ме у новине, хехехе :D:D Е људи ја се извинију унапред ако има некои неповржани работе. Мене од едн пут ми налетив 100 мисле и док да запишу све пола ги забраву па изгледа не повржано. Сакаше много повише да напишу, ама немаше враме, а сакаше да искочу у сусрет на екипу од ЦБ Весник.
 5. Hkakashi

  Чет муабети (ти реков-ми рече)

  Значи у глобалу, ке наебеш...
 6. Hkakashi

  Собирај поени и замени ги за награда

  Не е нешто коплицирано ке пробамо. Само кт веќ праќаш тија линкови кажи си на људи дека ако кликнемо на тј линк ке зимаш и ти поени од нас т.е. дека ке смо ти реферали.
 7. Hkakashi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Другари треба ми да најду научан труд на проф. др. М. Лабовиќ. Ако некој знае куде и како, много би бија захвалан да ме упути у прав правац.
 8. Hkakashi

  Места (чудни) на кои би сакале да имате секс (+18)

  Кт веќ дојде до спалну и прошета на некои такој места, сфати дека у спалну ми е некако најбоље. Можда не е нешто много узбудљиво за некои ама што знам...мене ми најбоље за опуштање. Брате мили завршиш работу, па да легаш сс цуру знаеш никој нема да искочи од позади жбуњче или да пазу некој да не...
 9. Hkakashi

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Девојче ако мислиш дека за на тебе да сам ти интересан, ја ке изигравам и ке праву кловна од себе, а ти ке се правиш незаинтересирана гадно си се заебала. Заобиѓи ме молим те...
 10. Hkakashi

  Заљубени во другар/другарка што понатаму?

  Тешко функционира тој. Ако су стварно блиски, превише знаев едн за другога и нема мистерија туј. Едн пут сам направија такој од добри другари па у врску па на крај ништо. Кт сам у Скопје на факултет на паузу меѓу предавања може да се сретнемо :D:D