Резултати од барањето

 1. Kisserboy

  Каков мобилен телефон имате?

  Самсунг А40
 2. Kisserboy

  Каде летово на одмор?

  Калитеа, Нашиот Јужен Сосед
 3. Kisserboy

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Навистина сакам да ми се повториш! :)
 4. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Jaс ќе гласам против! М А К Е Д О Н И Ј А
 5. Kisserboy

  Алергии

  Имам нова алергија на храна, имам осип по цело тело дали имал некој искуство да сподели со мене околу оваа алергија ?
 6. Kisserboy

  Вашиот порок

  Пријателствата