Резултати од барањето

 1. Македонец

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  аиии и тука сум бил присутен :rofl среќа скриптава памти кога последен пат сум бил онлајн иначе кој би знаел, паѓаа дружби таа доба ми текнува, ме утепале со приватни пораки и штета што не се активни јузерите кои сме имале фина комуникација. Ништо само да ве поз, се враќам пак за 2 3 год чувајте се.
 2. Македонец

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  тука сум бе нате :D
 3. Македонец

  Опасни форумаши

  melpomena во кои форумаши припаѓам јас?
 4. Македонец

  Опасни форумаши

  Ова сте го увежбале гарант
 5. Македонец

  Опасни форумаши

  Порака?
 6. Македонец

  Опасни форумаши

  абе јас да не сум ова? само што се неам досредено :facepalm2 ја цуци ништо лошо неам кажано за тебе. :place(flower):* драга orhideja, не постојат опасни форумаши или како и да ги замислуваш. Тие што имаат повеќе коментари, допаѓања или слично...не се опасни за тебе, прво не смееш да дозволиш...
 7. Македонец

  Серии - Општи дискусии

  брат ке се ебаваш со полиција, конгресмени, политики, дроги и веќе видени глупости. на вести кај нас ги има истите. Глеј нешто друго нешто ново...уклучи малце фантазија у глава, фикшн, биди крипи малце.... имаш две нови Extant (2014) и The Leftovers (2014) на двете имаш по 5 епизоди и можеш...
 8. Македонец

  Серии - Општи дискусии

  кај најде баш The Wire да ја одбереш
 9. Македонец

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Што бе, пијани пишувате во темава ??? од кај ваква инспирација.
 10. Македонец

  Неверство

  јас немам изневерено