Резултати од барањето

 1. TheQueen

  Како се вика членот над вас?

  Трајан.
 2. TheQueen

  Како се вика членот над вас?

  Надежда
 3. TheQueen

  Муабети на дијалекти

  Еми стварноо ного ладно. Заледих се, ви викам.
 4. TheQueen

  Од што имате фобија?

  Од фобии?:confused:
 5. TheQueen

  Најглупави реклами

  Оние од владата за здрава исхрана и внесување на доволна количина на влакна...
 6. TheQueen

  Аниме

  Гледај ја, одлична серија е.:D
 7. TheQueen

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Ништо добро од наставници, учители, професори и медицински сестри...|-(
 8. TheQueen

  Кој последен ќе коментира е победник

  Ми се јаде.
 9. TheQueen

  Крај на сериозна врска - тежина или олеснување?

  Ако било лоша врска, би требало да биде олеснување. Ако била добра, тежина. Но добра врска не би завршила така лесно.