Резултати од барањето

 1. Caci

  Амиши

  за овој народ на национал географик даваат документарки, секој ден, само не знам во колку часот, снимено е како филм, и е на серии, кога ги заварувам ги гледам и имаат доста интересен начин на живот како што гледам на документаркава, инаку сега од тука дознав дека така им е името на тоа население :D
 2. Caci

  Болка во долниот предел на стомакот

  јас имав такви болки кога имав песок во бубрезите, бидејќи имав и инфекција на мочните патишта, така да земи си крв и мокрача и ќе видиш дали е од тоа или пак можеби е нешто до јајниците, ако немаш ништо со мочните патишта, тогаш правец кај некој добар гинеколог и да види тој :) а сега засега...
 3. Caci

  Остранување на шминка пред спиење

  пред шминкање крема обавезно и тоа со павличева маст, другото се ми ја суши кожата ццц, а ноќна крема не користам. Ја отстранувам со бебешко масло шминката, понекогаш и со маслиново, а кога ми се спие премногу е тогаш е само влажно марамче :D
 4. Caci

  Од кое животно најмногу се плашите?

  скачки, бумбари, а најмногу од пеперутки :facepalm2
 5. Caci

  Пеги

  и јас имам пеги околу носот и образите, но не ми се познаваат многу, а со пудра не се познаваат воопшто, не ми пречат, ми делуваат дури убаво мене :)
 6. Caci

  Што е љубов?

  љубов е кога за некого би бил спремен да направиш се, бидејќи таа се докажува, не е само празни зборови...
 7. Caci

  Музика за свадба

  јас на 1 сега правев свадба, ми свиреа Горан Куќич и Јупитер, и имаше баш така како што сакаш и ти, кај мене беше до 12 часот народно, ора, чочеци а после 12 до 2 се беше рок :D и на крајот завршивме со "За тебе брате"... и поминавме супер свадба, така да ако си заинтересирана за подетални...
 8. Caci

  Првиот ден во средно/на факултет

  да се навратиме во минатото малку, како беше кога за прв пат седнавме на клупите во средно, и оние кои што се на факултет :) кај мене беше вака, кога отидов првиот училишен ден во средно, неможев училницата да си ја најдам, па закснев, и кога влегов сите зјапаа во мене :sram седнав до едно...
 9. Caci

  Несакани ефекти

  филмот ме заинтересира, така да ќе го гледам :) а во нашиот закон девојката нема да биде обвинета, бидејќи била несвесна и тоа е лекарска грешка и ќе одговара лекарот што ги препишал тие лекарства ( ако одговара :D )
 10. Caci

  Другар(к)ите на партнерот

  би му дозволила само доколку тој ми дозволи :D ако тој не ми дава да се дружам со некој другар кој јас го имам пред да го запознаам него, нема ни јас, нека не ми се замислува многу :mstickle