Резултати од барањето

 1. Smiley_1996

  Моментално слушам...

 2. Smiley_1996

  Денес ме насмеа...

  https://v.cdn.vine.co/r/videos/1DE4FD0237975095982683721728_1375455206437fde6dec2a8.mp4_UhOEp00SXO_pFYfhInfiyszdQDCj_eZoqbRUCbD7P0nfO36ZanCyzk5otekvR5Yh.mp4 :patos
 3. Smiley_1996

  Кој ви недостасува во моментов?

  Лето 2013 :(
 4. Smiley_1996

  Стоп за ГМО во Македонија! Петиција!

  Стоп за ГМО во Македонија (flower) Генетски модифицираните организми (ГМО) се организми чиј генетски материјал е изменет со помош на користење на техника на генетско инженерство.Генетски модифицираните организми предизвикуваат рак, стерилитет и други болести. ГМО е забрането во: Алжир...
 5. Smiley_1996

  Најдобри филмски сцени

 6. Smiley_1996

  Денес ме насмеа...

  тражила је, добила је.. :patos:rofl
 7. Smiley_1996

  Его

 8. Smiley_1996

  Вашите моментални чувства преку слика

  Кога си на табла и чекаш некој да ти шепне нешто ...