Резултати од барањето

 1. Doreah

  Виза за Велика Британија

  Нема интервју за виза. Ја пополнуваш апликацијата онлајн, на крај ти дава да закажеш термин во центарот во Соравија и плаќаш (околу 150 фунти мислам дека беше). Во избраниот термин ги носиш пасошот и документите (задолжителните документи што ги бараат + други документи што мислиш дека може да ти...
 2. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Hey there! Long time no see. Барав нешто низ прастар меил и наидов на меилови од форумов, па ми текна на овој акаунт, и следствено, на тебе. Ѕирнав низ стари мислења и накратко се навратив на минатото, па си реков да и дадам завршница на приказнава. Знаеш колку мразам недовршени работи. Нејсе...
 3. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Знаеш, сето ова време јас наивно верував дека сепак сум ти значела нешто во животот. Бар малку, бар трошка од она што ти мене ми значеше. Дури сега, после толку време, сфатив дека за тебе сум едно обично ништо. Нула. Невидлива. Три дена по ред се разминуваме на улица без ниту едно ебено здраво...
 4. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  I wanna make love to you till eternity. And then some more.
 5. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  И сеа што праиме? За кого ќе плачам јас отсега? За кого ќе пишувам патетични постови по форуми? Кој ќе ми шета по цела ноќ низ мислите и нема да ме остава да спијам? За кого ќе се измачувам сега откако те исплакав, откако ми помина лутината, откако ти простив, откако те отсакав? Се навикнав на...
 6. Doreah

  Личен дневник

  Дневниче, На прстите од едната рака можам да ги избројам луѓето пред кои се имам расплачано во животот. Не дека не сум плачка, ама едноставно не можам да плачам пред луѓе, не можам. А сепак, во моментов мислам дека некој тотален странец да ми дојде и да ме праша како сум, ќе прснам во плач и ќе...
 7. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  И така јас пак, по не знам кој пат си плачам поради тебе. Мислев дека завршивме со тоа, ама очигледно уште те немам исплачано. А Господ ми е сведок дека за сите претходни вкупно не сум плачела толку колку за тебе. Се прашувам со што го заслужив ова. Сигурно е карма - ми се враќа за сите луѓе што...
 8. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Рацете ми се тресат, нозете ми откажуваат послушност, очите едвај ги држам отворени, а насмевката цел ден не ми се трга од лице. Само ти можеш да го предизвикаш тоа. Oh, I've missed you so fucking much. И сама не бев свесна колкава е потребата повторно да те имам, макар само на кратко. И како и...
 9. Doreah

  Личен дневник

  Знаеш, на луѓето им е тешко да поверуваат дека е можно дури и на дрдорлива особа како мене понекогаш да не и се прави муабет. Не за друго, напорно ми е. Сакам да постои начин некому целосно да се отворам, да се искажам, без тоа да биде проследено со милион прашања, критики, или пак, најлошо...
 10. Doreah

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Епа значи нема, инатот никогаш нема да ми дозволи да признаам дека ми фалиш и дека би сакала да пробаме уште еднаш. Едвај самата себеси се натерав да си признаам, камоли пред некој друг да го изговорам тоа. А секогаш кога гледам како завршуваат туѓи приказни, јас помислувам на нашата. Во...