Резултати од барањето

 1. Careforwhat

  Тинејџери-родители

  За жал,понекогаш и големата контрола врз децата не е доволна.Да се грижиш за сопственото дете во граници на нормалата,разговорот е најдоброто нешто за сосредочување на животните случувања,доволна е блискост со барем еден од родителот.Треба да си го препознаваме детето и да забележиме доколку...
 2. Careforwhat

  Дрскоста како особина

  Никогаш не сум била дрска и не знам за дрскост,ама некако луѓево поише те ценат кога си дрзок и заебан,него коа си добар,фин,така да........ (think) Уствари,ај да не се праам ангелче,секако дека ми се случило да бидам дрска,ама во умерени граници :biggrin Ама,кога некој ќе ја претера и дрскост...
 3. Careforwhat

  Ветеринарен факултет

  Моиве се на ветеринарен факултет и мислам дека се учи 4 години,ама ај ке прашам и ќе ти кажам за сигурно :)
 4. Careforwhat

  Што ви се јаде во моментов?

  http://www.google.com/imgres?q=muffins+chocolate&um=1&hl=en&sa=X&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=vtyW-tde7I8S9M:&imgrefurl=http://chocolate-cheese-and-wine.com/2012/10/22/pumpkin-chocolate-muffins-a-cake-mix-recipe/&docid=0x6HuThsswzexM&imgurl=http://chocolatecheeseandwine.files.wordpress.com/201...
 5. Careforwhat

  Вицови

  Во некое село некоја баба чувала 2000 овци. Дошла некоја репортерка да и направи интервју: - Бабо, како успевате да се снајдете со волку многу овци? - Ќерко, цел живот чувам овци, сум се навикнала. - А бабо, колку ви тежи една овца? Бабата вратила со прашање: - Црната или белата? - Па да речеме...
 6. Careforwhat

  И кога новиот почеток би имал свој крај

  Ова не е мое искуство,горе напоменав :)
 7. Careforwhat

  Ваша поезија

  Арачиновска романса Oј Вљора! Ти си моја љубаф фтора. На тебе мисљим у Арачиново со трактор нивата кога го орам. За тебе и брача со каљаш че ги борам че го умрем за тебе љубаф моја, за тебе че учим даљи треба кој иљи која, со бензин че те паљим ако нечеш да ти гаљим. Можда сум од пљанина горе...
 8. Careforwhat

  Калиопи и англискиот јазик

  Поодвратно суштество на македонскава естрада од оваа нема....Не знам зошто ама ич не ја сакам :rolleyes:
 9. Careforwhat

  Најлошите пеачи и феил моменти на концерти

  Мачкицава ја пукаат јаки беди и ужаси :eek:
 10. Careforwhat

  Најглупи изговори што сте ги слушнале/кажале

  Не е изговор,ама...смешно е. Требаше зимава една другарка да ми дојде на гости,навечер околу 8.И сега,јас се заборавив на фб,ко бо обичај,а собава ЛОМ,катастрофа и коа гледам 15 за 8...и ме фати паника,шо како,ова она.. И одма и звонам на домашен,и викам:"Aбе дај,дојди покасно јас уште сум демек...