Резултати од барањето

 1. cipiripi

  Книжарници

  Гласав за Матица и Три. Од Матица имам доста книги купувано, ме научиja што читам и што сакам. Знам некогаш преводот им е крш ама шта чеш. Во Три имам еднаш или два пати влезено, ама ништо не сум купила. Другите ги немам посетено
 2. cipiripi

  Земјотреси во Македонија

  Jас последниве два три ич не ги приметувам. Се на скали ме факаат. Скопje е трусно подрачje и после поплавите нормално е да се очекуваат земjотеси
 3. cipiripi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сдк дека после избесно време сум пак тука на форумов, многу турбулрнции во животов, ама има сила да продолжам понатаму. Многу мразам кога ме заебава некоj. Ако не можеш да завршиш нешто, подобро кажи со време.
 4. cipiripi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сдк: времево под итно да се опраи, ке ме умре. :nah
 5. cipiripi

  Моментално читам...

  Снежана мора да умре - Неле Ноjхаус За почеток е добра, ке видиме на краj
 6. cipiripi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сдк дека мене тешко памет да ми доjде. Си седам така и се смеам ко нетокму. А причина за тоа нема. Ме прифатиjа будалитеи краj. Туку деновиве се навлеков на кики бонбони и после ке се жалам ко стока сум се направила.
 7. cipiripi

  За што секогаш наоѓате време?

  За едно кафе сама да испиjам.за добра книга и добро друштво
 8. cipiripi

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сдк дека малите работи го прават човекот срекен. Не треба да потрошите цело богатство. Покажете им на вашите близки дека ги цените, доволно е и едно чоколадо.