Резултати од барањето

 1. heartbroker

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  сакам да ти кажам дека не вредиш за тоа што го направив за тебе сакав мојава љубов да ти ја предадам во целост како ретките момчиња што ја даруваат ама не вредиш ме лажеш кога ќе речеш те сакам.Те сакам почна да ти станува навика како обичен збор да изговараш ама доста е нема повеќе прошка го...
 2. heartbroker

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Сакам да ти кажам дека те ценам повеќе од се ,сакам да ти кажам дека јас без тебе исто како риба без вода,сакам да ти кажам дека секоја минута помината без тебе ми е изгубена за ништо сакам да ти кажам дека многу те сакам дека сакам да си ги средиме работите меѓу нас и да почниме онака од...
 3. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Доста добар совет хахах :D ПС:Машко си е машко.
 4. heartbroker

  Љубовни проблеми

  [ Донекаде се сложувам со тебе бидеќи не планирам да се женам сега хаххах дали го боцкала другарми не ми иде на памет ,а кога ќе поминат дваесетите можеби ќе е така како што велиш.Патем фала за советот :)
 5. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Опушти се :*
 6. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Па ако не сакаш ти има други што сакаат да ми помогнат не те прашав тебе лично позз :)
 7. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Гледам дека ти си многу опуштена па и другите ги тераш да се опуштат браво :P
 8. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Фала ти што ме разбираш ,а од друга страна и можеби стварно незнам што сакам и мислам дека добро би ми дошло некое време сите девојки да ги изолирам и да ми се смири главата. :(
 9. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Благодариме најискрено ама проблемот е што неможам да имам доверба и во тој што ја заслужува.
 10. heartbroker

  Љубовни проблеми

  Здраво имам голем проблем, само незнам дали јас имам или девојките што ги одбирам?од премногу недоверба ги бркам сите од мојот живот и добри и лоши дајте ми помош што да правам некој совет? :(