Резултати од барањето

 1. Minnie

  Пуфи заборавивме дека и тука постоиме (: Се надевам ќе се приклучиш, и ќе прочиташ...некад

  Пуфи заборавивме дека и тука постоиме (: Се надевам ќе се приклучиш, и ќе прочиташ...некад
 2. Minnie

  Песна на која не можам да ѝ се изнаслушам

  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=5nafiNlgHtU
 3. Minnie

  Лажејќи се себеси јас постоев.

  Лажејќи се себеси јас постоев.
 4. Minnie

  Моментално слушам...

 5. Minnie

  Кое животно сте во кревет?

  a Snail Characteristics : Very long foreplay :D
 6. Minnie

  Неостварена желба

  Да станам фудбалерка, жив малер сум, уште од мала обожавам фудбал и таман кога имав 8 години се формира еден женски клуб, тренирав 6 месеци и се распадна клубот, потоа кога имав 11 год. пак се формира клуб, се запишав и после 1 год. и тој се распадна. И од тогаш навака не се формира повеќе...
 7. Minnie

  Животно мото

  Just do it !
 8. Minnie

  Хит на денот

 9. Minnie

  Што ви се јаде во моментов?

  Овошна салата.:gladen
 10. Minnie

  Дали ви значи туѓото мислење?

  Само од најблиските, од другите се научив да не им обрнувам внимание , но порано се си земав на срце, но сватив дека се што ќе ти речат е заради љубомора и сега не ме интересира нивно мислење.