Резултати од барањето

  1. Minnie

    Која боја преовладува во вашиот плакар?

    Сите имаме по некоја омилена боја, па кога купуваме облека купуваме по омилената боја, па ајде да ве чујам, која боја преовладува најчесто во вашиот плакар ?
  2. Minnie

    Пеги - проблем или сепак не?

    За некои пегите на лицето се привлечни, затоа некои ги сметаат за дел од нивниот имиџ. За други тие претставуваат голем проблем и посакуваат да исчезнат. Што мислите вие за пегавите луѓе, дали ви се симпатични, поубави или не ? Дали вие имате пеги, ви сметаат или сепак не ? Некои совети и...