Резултати од барањето

 1. EmilijaS

  Дали жената треба да дои и во јавност или само во приватност?

  Првично, најобична прошетка во парк со детето зошто тоа е нели, здраво за него. Закажан состанок, безразлика дали за работа во време кога жената е на породилно отсуство. Потреба да купи алишта за малото. Потреба да оди до маркет кој е можеби доста оддалечен од неа па мора да го земи и него зошто...
 2. EmilijaS

  Дали жената треба да дои и во јавност или само во приватност?

  Треба, ама има ситуации кога ете ради куп обврски се задржува мајката со детето 3 часа надвор, а реалтивно на толку време јади едно дете и почнува да плачи. Да го остај да плачи зошто е срамота (?) таа да го дои зошто некои љубопитни луѓе ќе ја гледале неа? А постојат и марами, а и сигурно нема...
 3. EmilijaS

  Дали жената треба да дои и во јавност или само во приватност?

  Барем према тоа што имам забележано, на една мајка не ѝ е гајле дали некој ќе ја гледа или не. Тоа што некој љубопитно ќе ја гледа, најмалку неа ќе ѝ биди грижа зошто привилегија дава на гладното дете, не на љубопитните луѓе. Исто така, љубопитните погледи ќе се намалат ако ова стани...
 4. EmilijaS

  Дали жената треба да дои и во јавност или само во приватност?

  Да дои во јавност :kafe Како што ние јадиме во ресторан, низ парк, во трговски, така и бебињата си имаат потреби за храна. Нормално нема жената да вади и на маса во кафеана да дои, ама на клупа во парк, во трговски, со марама - оти да не?
 5. EmilijaS

  Суперхерои

  Спајдермен ми е childhood crush, безразлика шо сега повеќе си го сакам Бетмен. А и Спајди ми фрли око летово, па сега би го одбрала него :sram
 6. EmilijaS

  Што е подобро, да се лажете себеси дека сте среќни или да признаете дека сте тажни?

  Мех, ако се залажуваме себеси дека сме среќни, ништо не сме постигнале ако проблемот останува. Да се обидиш навистина да бидиш среќен е вистинскиот избор. Ако искажиш дека си тажен, ќе се најди човек за разговор со кој ќе бидиш целосно искрен и можеби ќе се најди побрз начин за излез од...
 7. EmilijaS

  Од каде ја добивте инспирацијата за вашиот ник на форумов?

  Кога ја видов темава престанав да се чувствувам креативно зошто дефинитивно не се изразив креативно со никот на форумов. :^) Мислам малку очигледно е, моето име. (facepalm)
 8. EmilijaS

  Halestorm

  Песните им ги знам сите напамет. ^Секогаш се восхитувам на енергијата која ја има. Видеово веќе напамет го знам. Омилена песна ми стој од новиот албум: И најубав видеозапис, пак од новиот албум: (inlove)
 9. EmilijaS

  Помош за проектни задачи/состави/писмени

  https://www.facebook.com/seminarskirabotii/ Изработувам: * семинарски - 300-500 денари * презентации - 200-400 денари * состави за писмена работа - 200 денари * есеи - 350 денари Контактирајте ме на страната доколку сте заинтересирани.