Резултати од барањето

  1. TheQueen

    Што откако целта ќе биде постигната?

    Сите имаме некоја цел која се трудиме да ја постигнеме. Но што откако таа цел ќе биде постигната? Што следува после? Нова цел? Или пак чекање? Чекање...за што? За нова цел?
  2. TheQueen

    Мандарини

    Сакам малку да го живнам форумов. Па, што мислите вие за мандарините? Дали ги јадете? Дали ви се допаѓаат? Јас многу ги сакам и во оваа сезона ги јадам како луда.:)