Резултати од барањето

  1. A

    Помош

    Здраво Јас сум нова на Форумот и моментално не се чувствувам добро... Ми треба вашата помош. До сега не сум била сексуално активна (имам 21год.), се гледам со едно момче..Вчера после видувањето кога стигнав дома видов дека секојдневната уличка беше полна со крв(темна засирена) , не сме имале...
  2. A

    Ffbf

    Ffbf