Резултати од барањето

  1. Classy

    Селена Гомез

    Дали ја сакате? Дали ги слушате нејзините песни? Јас искрено ја сакам и нејзините песни ми се убави посебно "Who says?" :)
  2. Classy

    Омилен месец и ден

    Сигурно сите имате месец кој ви е посебен, омилен. Или ден кој едвај го чекате. Па пишете! Мене омилен месец ми е април, а омилен ден Сабота.:)