Резултати од барањето

  1. Lunna

    Според што ги цените луѓето?

    Пред се искреност,чесност и добрина. :)
  2. Lunna

    Физичко казнување на децата

    Секако дека не го оправдувам.Тоа не е начин за да се воспита дете,но мн родители за жал не знаат како да го воспитат сопственото дете и го користат овој метод,мислат дека е ефикасен,ама за жал ништо ефикасно нема во ова. :)