Резултати од барањето

 1. mountian

  Самоволието на Админите.

  Оваа тема ја отварам за некој да може да протестира против Администраторите/Модернаторите и што уште некој на форумов кој е одговорен. Бришење на теми,доделување казнени поени сето тоа се манефистира на своеволие на горенаведените или на она на што се сведува мнозинството на форумов.Сведок сум...
 2. mountian

  Петиција за формирање полиција за заштита на животни

  Темава ја копирав од друг форум па така да вреди да помонеме на кого му се допаѓа дајте го својот глас. Он-лајн петицијата има до сега собрано 3264 потписи, ако сака некој може и да се потпише. :) Значи, поентата е следнава: “ANIMAL POLICE” истотака треба да ја спроведува кампањата за...
 3. mountian

  Мистериозни појави

  Се почесто се случуваат некој чудни работи околу светот,ме интересира како ги разбирате овие мистериозни појави.Некој случувања науката не може да ги објасни а некој веднаш наоѓаат некоја научна теорија. Велат дека на небото се појавила Светата Дева Марија.Повеќето луѓе ослепеле после овој...