Резултати од барањето

 1. Classy

  Апостолки

  Си носам јас ;)
 2. Classy

  Математика

  Го знам ова :gjavol 2581 = 2 Истото објаснение како UnFleur :)
 3. Classy

  Моментално слушам...

 4. Classy

  Моментално слушам...

 5. Classy

  Моментално слушам...

 6. Classy

  Тим А vs. Тим Б

  950
 7. Classy

  Oмилени имиња

  Машко - Филип Женско - Наталија :)
 8. Classy

  Кој член сте по ред?

  465 :D
 9. Classy

  Селена Гомез

  Па имаше за Лејди Гага, и си реков зошто да не да направам и за неа... кажете си мислење..
 10. Classy

  Селена Гомез

  Дали ја сакате? Дали ги слушате нејзините песни? Јас искрено ја сакам и нејзините песни ми се убави посебно "Who says?" :)