Резултати од барањето

 1. Dea

  Кои се вашите три најголеми желби?

  1. Да бидам заинтересирана за одбојката, дури откако ќе бидам славна во Италија ;) 2. Да рабтам во NASA. 3. Да сум среќна, а и моите најблиски исто така.
 2. Dea

  Ајде да изброиме до 1.000 :)

  623 :svirka
 3. Dea

  Кога сте родени?

  1998 (y)
 4. Dea

  Ти реков - Ми рече ... низ стихови

  ЛУЃЕ! Дознав дека мојот клуб по одбојка во Белград оди во петок, и тоа ќе биде на нашата сезона завршеток. После тоа одмор имаме, а за жал одбојка веќе ќе немаме.:( Но јас за нешто друго се плашам дека моево набиено прсте ќе оздрави до петок се тешам. И сега кажете пријатели мои што вие мислите...
 5. Dea

  Оцени го аватарот

  Еми 5 ;)
 6. Dea

  Оцени го аватарот

  10000000/10000000 :D
 7. Dea

  Оцени го аватарот

  На форумов ли? Ќе видиме за тоа. Ти си видел, зошто сите да знаат? :D Јована опет 2 :rofl
 8. Dea

  Оцени го аватарот

  Види го ти него! :eek За Јована дека е нова едно 2 за почеток :)
 9. Dea

  Ти реков - Ми рече ... низ стихови

  Еве и јас да се јавам, ред беше на форумов да се појавам, вчера на тренинг набив прст, и целиот отечен ми стана поцврст. ме болеше вчера многу, но сега и не толку фала богу. Го мачкам ли го мачкам со масти разни, СИНЕДОЛ, ХЕПАТРОБИН... веќе тие станаа празни. Драги мои, се надевам не ми е...
 10. Dea

  Оцени го аватарот

  5 :sreken