Резултати од барањето

 1. Sara

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Љубов или заљубеност што е? Или пак само опсесија.. Сакам да си до мене, сакам кога заедно ги делиме убавите мигови.. :)
 2. Sara

  Глупо прашање и глуп одговор

  Затоа што многу го сакаш сонцето и несакаш са си оди :D Зошто секогаш ме мрзи да учам?
 3. Sara

  Какви патики носите (со слика)

  Сега имам нешто слично на овие.
 4. Sara

  Природата не е фер . На кучињата не им дала можност да зборуваат , додека некои луѓе одлично лаат !

  Природата не е фер . На кучињата не им дала можност да зборуваат , додека некои луѓе одлично лаат !
 5. Sara

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Сингл. Мала сум за врска :*
 6. Sara

  Усно или писмено одговарање

  И усно и писмено сепак неможам по Математика да земам усно да одговарам. :)
 7. Sara

  Моментално читам...

  Моменталмо ја читам „Друга мајка“ од Драгица Најческа. Прекрасна книга иако доста тажна.
 8. Sara

  Каков мобилен телефон имате?

  Навистина батеријата првиот месец и по 3 дена не се празнеше а сега мора секој ден да го полнам. Инаку сега се подновив и се заштитна маска. :) Нешто слично на оваа :)
 9. Sara

  Пофалби и честитки

  И јас да се пофалам веке 1 месец и 4 дена како сум на фотумот. :)
 10. Sara

  Интересни дизајни

  Преземено од crnobelo.mk http://www.crnobelo.com/zabava/interesno/10016-nesekojdnevni-polici-za-knigi