Резултати од барањето

 1. K

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Kamo tuka da dojdoa kup manijaci, pointeresno ke bese;)
 2. K

  Вашата моментална љубовна состојба е?

  Шта то беше Љубав:nerd
 3. K

  Какво кафе пиете?

  Црно:kafe
 4. K

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  ...и што ако ги има??? Да не не силуваат случајно:rofl
 5. K

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Стварно се претера со ова англискиов....Причина: ај ако сакате да ни образложите зошто не е на македонски јазик објаснето???
 6. K

  Петиција за формирање полиција за заштита на животни

  https://www.mkd.mk/makedonija/razno/aktivistka-za-zashtita-na-zhivotni-iskasana-od-glutnica-kuchinja-vo-centarot-na знам дека не е убаво, но треба уште неколкумина од овие актвистиве да бидат каснати, па да им дојде умот и они да бараат заштита ...па претераа веќе.;)
 7. K

  Здравствени совети

  На доктор оди или гуглај, гуглај...и ке најдеш илјада совети. :)
 8. K

  Посвети песна

  @corki
 9. K

  Иднината на форумот

  Ситуацијава на форумов од пред 7 години почнала да станува катастрофа :).....и никој не засука ракави да ја оправи....ехххххх...