Резултати од барањето

 1. Iznogoud08

  Кое е вашето хоби?

  Шах, фотографија, собирање поштенски марки, пишување колумни :)
 2. Iznogoud08

  Холандија

  Холандија е европскиот дел од Кралството Холандија. Холандија е парламентарна демократија со уставен монарх, лоцирана во северо-западна Европа. Се граничи со Северното Море на север и запад, со Белгија на југ и со Германијана исток. Холандија е административно поделена на 12 провинции. Денешните...
 3. Iznogoud08

  Австралија

  Кој оди во овој рај нека ме семе со себе, не досаѓам;)
 4. Iznogoud08

  Европско Првенство Фудбал 2012

  Понатаму би оделе Португалија, Германија, Италија и за последниот наптревар не сум сигурен ама би дал предност на Шпанија:kafe
 5. Iznogoud08

  Од каде сте?

  СКОПЈЕ:)