Резултати од барањето

  1. S

    Mатурска вечер

    Уффф, фала ти брате, да знаеш како ми олесна. Викендов одам и купвам.:D
  2. S

    Mатурска вечер

    Здраво, дечки. Имам еден голем проблем, барем јас така мислам. Сум слабичок и ситничок и се плашам дека нема да најдам сако бидејќи имам мали рамена. Сакам да биде некое поспортско сако. Ги има сакоата во различни големини? Ептен сум загрижен поради тоа. Ако нема, што би можел друго да носам?