Резултати од барањето

 1. Ouroboros

  (Вистинска) Љубов, постои ли?

  Љубовта за мене е најубавото и најлошото што може да ти се случи, исто како затворена целина, која си има свои потреби, граници и т.н. Многу е интересна за неја правиш секакви глупости и високи работи. Кога е прад тебе секогаш се топиш од нејзината симетричност, како сјај блесната во моите очи...
 2. Ouroboros

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Имам слушнато и мастики, но тоа е кога сакаш да направиш нешто го правиш, вака знаеш што е работава, ги пушам за да ги откажам... :)
 3. Ouroboros

  Еротски видеа (+18)

  Не дека е нешто ерот.. видеово но музичево е такво... За пред она другото... :)
 4. Ouroboros

  Што би правеле кога би останале без интернет цела недела?

  Ауу колку убава тема, да би сакал еден ден да снема интеренет насекаде на светов, па да свати човекот колку е убав реалниот живот, а не само по социјалниве мрежи нешто сите сме јаки. Што ке правам, има толку убави места кои ги немам посетено, што оставаат без здив, а сега пак седам на нет :)
 5. Ouroboros

  Дали пушите цигари или сте против пушењето?

  Многу сум против нив, ама како да ги откажам појма немам... има некој појма :)
 6. Ouroboros

  Што недостига на македонските телевизии?

  Зошто не народна?
 7. Ouroboros

  Дали постои почеток и крај?

  Ок а што подразбираш ти за почеток и крај. Како што има една трка така или ? Уствари баш така, и во универзумот има правила :)
 8. Ouroboros

  Како мажите преболуваат разделба?

  "Мислиме дека патиме" :)
 9. Ouroboros

  Како мажите преболуваат разделба?

  Колку што знам пак јас знам дека е обратно, во случајов две различни мислења. Секој за себе може да каже за ова, додека на пример еве јас сум машко нели, јас искрено ти кажувам дека немам проблем со заборавање, одам до продавница земам алхоколо за сите пари и кога ке се разбудам, се е како од...