Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. Woman in black

    Огласи за вработување

    Секој млад човек има потреба да оди на работа, да заработува свои пари, идејата ми е да ставаме тука огласи од кои некој од нас можеби ќе има фајде, јас сум една од оние кои бараат работа... Не видов слична тема ако има се извинувам Еве нешто од мене се надевам некому ќе помогне :)...