Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Македонец

  Диети според крвната група

  Држите диети, се храните здраво, а сепак нема никакви резултати? Дали некогаш сте се запрашале зошто е тоа така? Храната што ја внесувате можеби е здрава, но сте помислиле ли некогаш дали одговара на вашата крвна група? Основната теорија за крвните групи ни открива дека антигените крвни групи...
 2. Elizabeth Bathory

  Часот на раѓање го открива вашиот карактер

  Откријте каков е вашиот карактер според времето кога сте родени 00-01 - Агресивни,но издржливи.Ги сметаат за тврдоглави,горделиви.Во поволни околности оваа констатација може да овозможи неверојатни достигнувања. 01-02 - За нив моќта и угледот претставуваат све.Најчесто се успешни. 02-03 -...
 3. Македонец

  Breaking Bad

  Серија која не смеете да ја препуштите. Се работи за средновечен маж кој има дете инвалид и жена бремена. Работи две работи за да опстанат, како професор по хемија и во перална. Доктор му кажува дека има рак на плуќа и дека ке живее уште година две. Му пукна филм и одлучува на билов каков начин...
 4. Македонец

  According to Jim

  Незнам кој ја памти серијата и кој колку ја гледал. Но мене ми е во топ 5 комедии на сите времиња. Се прскам од смеење секојпат кога ја гледам. Премногу хумор на едно место. Добра екипа и приказна. Џим цар!