Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Aleksis

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Штоубав сте го напраиле форумов :) Не знам шо ми текна на црнобело дури не очекував и лозинката дека ќе ја погодам, али ете... Ко вчера да беше коа висевме тука по цел ден и се праевме паметни. :) Него да прашам, има останато некој од моето време? :) @JaMi ја забележав, поздрав <3 Ко да ми...
 2. Aleksis

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Ништо се није сменило... :zelen
 3. Aleksis

  Иронијата...

  Екрем умре на пат до работа. Oh, the irony!
 4. Aleksis

  Известувања за концерти/забави

  Штеди имаш време до Јули. За друштво ќе се најде. :zelen
 5. Aleksis

  Известувања за концерти/забави

  23 Јули. Muse во Атина. :frantic
 6. Aleksis

  Личен дневник

  Мислам, јас не сум јас ако не изанализирам нешто со критичен ум, под лупа, од сите можни агли.
 7. Aleksis

  Чет муабети (ти реков-ми рече)

  Знам, знам на шо целиш ама добро. :zelen
 8. Aleksis

  Чет муабети (ти реков-ми рече)

  Или Џон а? (smoke)
 9. Aleksis

  Вашите домашни миленици

  :sreken Првпат на снег.