Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Caci

  Првиот ден во средно/на факултет

  да се навратиме во минатото малку, како беше кога за прв пат седнавме на клупите во средно, и оние кои што се на факултет :) кај мене беше вака, кога отидов првиот училишен ден во средно, неможев училницата да си ја најдам, па закснев, и кога влегов сите зјапаа во мене :sram седнав до едно...
 2. Caci

  Радосница

  радосница е книга за бебињата од самото раѓање па до една годинка... внатре во неа се запишува се за малото, од самото раѓање, па до првото зборче, капење, кашички, сокчиња, одмори и секако се ставаат и слики... јас лично не бев запознаена дека постои и такво нешто но кога ја видов за прв пат ми...
 3. Caci

  Волонтирање во МВР

  оваа волнтирање ми привлече големо внимание, значи се работи за волонтирање во МВР, од страна на студенти, волонтирањето започнува од 1 јули до 15 септември,без можност за продолжување на рокот. Предност имале студентите на правни, економски, политички и филолошки науки. Има и можност да добиваш...
 4. Caci

  Како се запознале вашите родители?

  ајде форумџии кажете како се запознале вашите родители?? моите кога татко ми свирел во Дојран, мајка му му отишла на свирка и таму се запознале, татко ми ја почастил една пијачка, па кога се вратиле во Струмица, мајка ми пак му отишла на свирка и така се фатиле, па после 1 година нивната љубов...
 5. Caci

  Бракот во минатото

  во денешно време се поретки се тие бракови кои се задржуваат до крајот, кога одиме во црква ветуваме дека ќе сме заедно во се, до крајот на животот, но повеќето бракови се распаѓаат или пак во брак се останува само поради детето, за разлика во времето на нашите баби и дедовци каде ем се...
 6. Caci

  Ваучери за компјутер

  Верувам дека сите сте запознаени со оваа работа, се работеше за редовни студенти на било кој факултет, имаше и за апсолвентите... јас поднесов но не ми го одобрија, а ги исполнував условите кои ги бараа... на нашиот факс им одобриле само на 20 студенти... е сега ме интересира дали некој од вас...
 7. Caci

  Последен поздрав до нашето милениче

  Си замина, ме напушти, ме остави да плачам по тебе... ми влеа надеж дека ќе биде се подобро, дека ќе се излечиш, но ти.... ангелчето ми те зема, те однесе со него... на далечно патување... сега веќе ми те нема, нема кој да трчка по мене кога ќе ме види, ќе нема со кого да си играм, ќе нема на...
 8. Caci

  Видови дроги

  Под дрога се подразбираат супсанциите кои имаат способност да влегуваат во интеракција со живите организми предизвикувајќи состојба на психичка или физичка зависност. Видови дроги: - Канабис дроги ( марихуана, хашиш, хашишово масло ) - Халуциногени дроги ( ЛСД, ПСП, мескалин, псилоцибин ) -...
 9. Caci

  Разговарање со родителите во врска со сексот

  Дали имате разговарано со вашите родители во врска со сексот?? Што мислите за разговарањето на оваа тема со родителите, потребно ли е?? Доколку да, на колку години, каква ви била реакцијата??? Јас досега немам разговарано, а веројатно дека нема никогаш... :biggrin сепак мислам дека секој...
 10. Caci

  Дволичност

  Сите сме имале искуство со некоја личност, која има две лица, односно е дволична. Што мислите за дволичните, дали некогаш сте биле со личност која со вас е најдобар другар, а позади грб зборува за вас се и сешто? дали вие сте дволични??