Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

 1. Boyka

  Вашата планета влaдeтел

  Ако сте родени на... Клик на името на планетата. Планета владетел јануар 1 до јануар 19 Сатурн јануар 20 до фебруар 18 Уран фебруар 19 до март 20 Нептун март 21 до април 19 Марс април 20 до мај 20 Венера мај 21 до јуни 20 Меркур јуни 21 до јули 22 Месечина јули 23 до август 22 Сонце август 23 до...
 2. Boyka

  Chill-out music

  Chill-out музика (понекогаш исто така Chillout, студот надвор, или едноставно студ) е чадор терминот за неколку стилови на електронската музика се карактеризира со нивните весел стил и во средината на темпо победи - "студ" се добиени од сленг налог да се "релаксира. " Chill-out музика се...
 3. Boyka

  MMA-mixed martial arts(мешани боречки вештини)

  Мешани боречки вештини (МЛД) е фул контакт борба спорт кој им овозможува на употребата на двете впечатлива и се бори техники, двете постојани и на теренот, вклучувајќи ги и бокс , борење , Бразилецот джиу-джицу , Muay тајландски , kickboxing , Taekwondo , карате , џудо и други стилови.
 4. Boyka

  Карате

  Карате е јапонска боречка вештина која ги користи сите делови на телото со цел за самоодбрана. Зборот на јапонски значи празна рака. Се појавува во 16 век во древна Јапонија.Прв почнал да ја усовршува,негува и предава од колено на колено,големиот учител (sensej) Окинава. Каратето содржи повеке...
 5. Boyka

  Аикидо

  Аикидо (合気道 Aikidō, или 合氣道) (во буквален превод „Начин на хармонизирање со енергијата“) е модерна јапонска боречка вештина. Основана е во периодот од 1930. до 1960.годинa од г. Морихеи Уешиба (Morihei Ueshiba) (наречен од аикидоките - О сенсеи - што во превод значи Големиот учител). Технички...
 6. Boyka

  Колку партнери сте имале досега?

  само без лаги знаеме дека машките ги зголемуваат овие бројки а женските ги намалуваат;)