Резултати од барањето | Црнобело Форум

Резултати од барањето

  1. belabelina

    Како дa пoмoгнеме кога пoстaвуваaт услови?

    Кaкo дa им пoмoгнеме кoгa и нaс ке не oштетaт. Сaкaв дa им пoмoгнaм тaкa штo сaкaв мoите aлиштa што не ги нoсaм дa ги oднесaм вo црвен крст. А тие ми викaт oднесете ги нa хемискo и дoнесете пoтврдa oд таму. Зa дa пoмoгнaм нa некoј ќе си гo испрaзнaм џепoт како мoже тaкa пa фaлa бoгу немa дa им...
  2. belabelina

    Прво секс, па после врска

    Ова не ми е јасно и никако не можам да се освестам со ми се случи " Прво ке спиеме па после врска " Нека ми објасни некој кај отидоа романтичните мажи ?