Резултати од барањето

 1. Butterfly^^

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Те сакам. Боли тоа што го правиш. Ако навистина го мислиш тоа, ќе чекам засекогаш. Ќе се борам за нас. Но ако се што кажа е лага.... ти си суров, сурова личност. Сурова личност што ја сакам најмногу. И пак ќе чекам, зошто е посилно од мене.
 2. Butterfly^^

  Посвети песна

 3. Butterfly^^

  Хит на денот

 4. Butterfly^^

  Што ви е најпривлечно кај жена/маж?

  Најбитна е енергијата што ќе ми го привлече вниманието. Таа харизма, шарм, став, позитивност ... тоа е тоа главното! И најубавиот лепотан ако не знае да ме насмее, не знае како да ми го разубави денот, и самото негово присуствоо ако не ме исполнува мене ... џабе е, не можам да го гледам на тој...
 5. Butterfly^^

  Моментално слушам...

  За добро утро :kafe:svirka
 6. Butterfly^^

  Најдоброто чувство во животот

  Да бидеш во кругот на љубените, да бидеш среќен и исполнет. Да ги почувствуваш убавите димензии на љубовта и истата да ја дариш некому :)
 7. Butterfly^^

  Преку глава ми е од...

  Преку глава ми е од напнатоста и негативноста што секојдневно ги гледам и чувствувам. :|
 8. Butterfly^^

  Љубовни проблеми

  И цела година се влечиме..... Почнавме со ништо сериозно, ради обострано прекинати долги врски, продолживме со ништо. За после од нигде негде да се појави да ме побара, 2 месеци ми скида ѕвездице, пораки, јавувања, гушкања у јавност, правдања, бла бла бла .. ти реков ми рече. Покана за кафе...