Резултати од барањето

 1. Harmonija

  Религиозни убавини

  Да се опуштиме од аргументи.
 2. Harmonija

  Добра techno/tech/deephouse трака

  Постирајте ја вашата омилена трака од Минимал Техно, Теч или ДипХаус жанрот. :cool: (inlove)
 3. Harmonija

  Експериментал/Пост-Панк/Алтернатив

  Постирајте Пост Панк/Експериментален/Психоделичен Рок/Алтернативи... мене лично од Македонскиве групи најмногу ми се допаѓаат Стринг Форсис и Бернајс Пропаганда :rolleyes: За почеток
 4. Harmonija

  Гностицизам

  Сите сме слушнале за попот Богомила и селото Богомила кое се наоѓа високо помеѓу Велес и Битола. Или сигурно во основно сме/сте учеле за Богомилското движење, една мала кратка лекција што ја паметам сеуште. Е вака, знам дека Богомилското движење ги покажува првите знаци на Гностицизамот во...