Резултати од барањето

 1. Kiko*

  Дали некој игра Conquer Online

  Јас играм.. не редовно.. на повеќе сервери :) едит: се откажав повеќе пати ама зараза е стварно :D
 2. Kiko*

  Кој интернет прелистувач го користите?

  Мозила и хром :)
 3. Kiko*

  Старките стануваат сѐ поактуелни

  Не носам стартки.. само за на физичко имам 1 пар и достае :D
 4. Kiko*

  Хороскоп: од што се плашите

  Овен - Страв од ропство Овните се луѓе кои не е лесно да ги заплашите затоа што секое застрашување делува како предизвик за нивната вродена храброст.Од време на време Овните стануваат свесни за брзината со која минува времето и затоа често се плашат од старост, губење на телесната сила и моќ.На...
 5. Kiko*

  Вашиот антивирус

  Norton antivirus (кракнат) и Malwarebytes anti-malware - фала богу што постои 100 пати ме има спасено :D
 6. Kiko*

  Кој беше/е вашиот прекар?

  Сум немал прекар.. а сакам да имам :pomos
 7. Kiko*

  Колку често ги користите?

  Ме интересира дали и колку често користите англиски зборови во секојдневниот живот..Не мислам како Океј и некои други.. туку како на пример чек дис оут,лајк а босс,ју вин и други.. :) Јас многу ретко ги користам :pinokio :D
 8. Kiko*

  Добредојде на нови членови

  Фала :) се надевам на добра дружба :D
 9. Kiko*

  Од што имате фобија?

  Висина..:eek:
 10. Kiko*

  Што мислите за меѓурелигиски врски?

  Епа во рисајкл бин тогаш :oops: