Резултати од барањето

 1. Adele

  Што сте во хороскоп? А подзнак?

  Вага, рак.
 2. Adele

  Салати

  Јас наместо да сечкам, рендана ја правам руската салата. Само грашокот не го рендам. Превкусна е вака, плус сокот од краставиците може да се исцеди настрана за да не го раствори мајонезот.
 3. Adele

  Хороскоп: од што се плашите

  Не е ова страв, туку немање желба да се замараат со тие срања. Не сакам залудно потрошено време, оти некој сакал да си ја испразни негативната батерија. Инаку, јас не се плашам да останам сама. Напротив, се плашам дека некој залудно ми го троши времето. Не се плашам од болести и умирање, ама...
 4. Adele

  Што сте во хороскоп? А подзнак?

  Во знак сум Вага, во подзнак сум Рак, а во месечина сум Близнаци. Врска немам што значи сето ова, ама редовно си проверувам хороскоп и после си наоѓам н. з. с.
 5. Adele

  Бизнис хороскоп! Сакам да бидам...

  Хах, за Вага се` е точно, оти си сакаме повеќе внимание. :wavespin
 6. Adele

  You and me together, nothing is better!

  You and me together, nothing is better!