Резултати од барањето

 1. Malinna

  Папагали

  Стои на прст ама кога ќе појдам до неа и застанува инаку кога ќе си седев на кревет(Обично цел ден лета низ соба) и ќе ми дојдеше,сега некако нема самодоверба
 2. Malinna

  Папагали

  Имам тигрица,во последно време ме плаши нешто,иам чувство дека не гледа,ја чувам 1 година и ми е добро научена и послушна,последно време не слетува ни на прст ни на рамо па ни на глава,кога ќе ја фатам само удира со клунот да види каков е просторот околу неа а кога ќе стои ако појдам и јас тавам...
 3. Malinna

  Вицови

  Како влав ги храни своите деца? -Појадок=Децаа,кој што нема да појадува добива 10 денари. -Децата ја прифаќаат понудата- Ручек-Децаа,кој што нема да јаде добива уште 10 денари -децата гладни но сепак ја прифаќаат понудата- Вечера-Ајде сега кој што е гладен да плати 40 денари
 4. Malinna

  Модни комбинации кои ви се допаѓаат

  Сите кои не се многу шарени!!!!!!
 5. Malinna

  Играорна

  Да, и јас сум во КУД Мирче Ацев, следниве неколку години ќе бидам у Прилеп,од Прилеп сум родум ама заради факултето што ќе студирам морам повремно да одам таму да си го средувам станот.Сигурно и ти си од Прилеп?
 6. Malinna

  Специјален поздрав до...

  Нај специјален поздрав до parvati
 7. Malinna

  Играорна

  Јас одам на играорна, па се инспирирав малце, ај да видиме вие што мислите за мојот избор на спорт да речеме.Па ќе видиме,според гласањето кое ќе истече за 30 дена.!!!
 8. Malinna

  Тенис

  Тенисот мене ми е нај досаден спорт. без навреди ве молам Инаку убаво играше таа од кина мислам беше, што го освои пехарот.
 9. Malinna

  Добредојде на нови членови

  Здраво,добре дојде на нашиот форум Црно Бело.Имаш добар избор, се надевам ќе бидеш забавна за сите офрумџии и гости на него!! Поминувај си убаво,па се читаме по дискусиите.
 10. Malinna

  Колку деца би сакале да имате?

  Колку што ќе ми даде господ!!! Машки-Давор,Антонио,Костантин Женски-Ана Марија,К/Христина