Резултати од барањето

 1. Од друга перспектива

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  ...да ти кажам дека сега кога стрелките се споија, помислив на тебе и твоите сини очи :rolleyes: Те посакувам и сакам да ме ј***ш страсно... Толку страсно да посакувам в тој миг да застане... Ние така заедно гушнати пикнати еден во друг, ти влезен у мене... Ох... :facepalm2
 2. Од друга перспектива

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Сакам да кажам дека сте ми одвратни сите и ве мразам од дното на душата... :facepalm2
 3. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  Ахам :D
 4. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  се за хуманитарните акции и колку ни се тие бедни. Пример ако му дадеме на едно дете пакетче, тоа секако нема да го напраи да биде со гладно стомаче цела година, понатака.
 5. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  Перманентно.
 6. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  А машките за нивниот пенис.
 7. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  Хе, хе, хе...
 8. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  оти, оти ми забранивте да си прам нови теми...
 9. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  Било што, за да се пише нешто...
 10. Од друга перспектива

  Идеме во канта

  Форумов е беден...Со бедна Администрација... Вие треба понатака да пишувате зборчиња.