Резултати од барањето

 1. Minella

  Со кого живеете?

  Мама,тато и бато типично македонски , а толку копнеем по свое сопствено станчеее ,за жал ова е Македонија и така стоја работите овде ,за разлика од високоразвиените земји каде веќе од 15 години децата имаат право да работа а веќе до 18 години си имаат сопствен стан во кој нормално тука е...
 2. Minella

  Црнки на лицето

  Не користи толку лосиони и такви глупости ,што поише козметика му ставааш на лицето повише проблеми ќе си имаш , а за црнките би ти препорачала само со сапун дове ,тој зелениот исто како да ставаш пилинг на лицето ,кога се бањаш или ако користиш секојдневно шминка ,секоја вечер уместо лосион за...
 3. Minella

  Часовници

  Ја сум обожавател,меѓутоа не ми се фрлаат толку пари за еден саат :alien
 4. Minella

  На што трошите најмногу пари?

  На обувки (патики,чизми,кондури) За друго не давам лесно пари ,ама за обуки ите како ги давам :trepka
 5. Minella

  Каков накит преферирате?

  Дијаманти......... :wub
 6. Minella

  Што сака секоја жена?

  Ја сум за првите три ,четри работи само не ми се потребни цели бутици во плакар доволно ми е убав и згоден маж кој ќе ме сака и почитува , убава скромна мала куќичка , 2 дечиња и добра работа да имаме и двајцата а се останато ќе си дојде :D
 7. Minella

  Хороскоп на љубомората

  Стрелец сосема точно ,никогаш не сум била нити ќе бидам љубоморна :kafe,мада послиот пол ги нервира што непокажувам воопшто знаци на љубомората :smug
 8. Minella

  Опишете се во кратки црти

  Упорна Искрена Дарежлива
 9. Minella

  Зависност од лабело

  Не би рекла , од нивеа не им се добри баш од Росал најубави ми се и не сум приметила некаква зависност дека мора увек да се има лабело, јас само кога е зима го користам ,лето нема потреба воопшто :sreken