Резултати од барањето

 1. malo

  Грижење за други особи

  Благодарам @pozdrav eden topol на убавите зборови и топлото добредојде, во врска со темата - мислам дека и сама го знаеш одговорот, а јас само ке те доохрабрам. Таквите врски се токсични врски како што треба да се избегнува се друго што е токсично, треба да се избегаваат контактите со луѓето...
 2. malo

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Овој форум ми се чини пропадна поради два типа ликови кои (може ке згрешам, ама ке кажам) мислам дека админите намерно ги оставаат да ,,прават гужва,, а всушност се добива спротивен ефект. Едните се оние кои пишуваат буквално на секоја тема, а најчесто на ниту една немаат свое мислење...
 3. malo

  Грижење за други особи

  Убаво ми е да се грижам за луѓето што ги сакам, со огромно задоволство го правам тоа за нив. Не сакам да ми се наметнува обврска да се грижам за личности за кои не сакам да се грижам, без оглед на причините. Порано чувствував обврска секому да му угодам до некоја мера за да не повредам туѓи...
 4. malo

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Ако по некоја случајност се најдам во Скопје на тој датум, ке ве дружам
 5. malo

  Хуманитарен базар за самохрани родители

  Од 3ти до 7ми март, во ''City Mall'' ке се одржи хуманитарен базар на ракотворби организиран од здружението ''One can"- здружение за самопомош на еднородителски семејства. На базарот ке бидат изложени ракотворби од самохраните родители и нивните деца , ракотворци, уметници и модни креатори, ке...
 6. malo

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Банирај се под итно @existence ако истите правила важат за сите
 7. malo

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Па тогаш банирај се и сам себе под итно. И ние веганите не сакаме да не нарекувате проповедници и секташи, да не споредувате со јеховини сведоци, да се подсмевате дека само трева сме јаделе, да не обвинувате дека над глава сме ви стоеле додека сте јаделе, па уште и да коментирате за нашиот...
 8. malo

  Омнивори vs. Хербивори

  Истите тие што имаат висок холестерол, висок притисок и вишок килограми? Истите тие што секој ден задолжтелно пијат лекови за да може да профункционираат и не задоволни од животот? Тие луге?
 9. malo

  Омнивори vs. Хербивори

  Кој го препорачува?