Резултати од барањето

 1. Coelho

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Тоа што го посочи (дека корисниците се менуваат, а со тоа и форумот) никој не го оспорува, всушност е многу логично, меѓутоа во овој случај не е соодветно. Не станува збор за некакви промени кај корисниците, дека некогаш сите биле толку добри луѓе, па еве сега се менуваат и со тоа го расипуваат...
 2. Coelho

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Супер беше форумов, може и сеуште е. Летото пред три години (2012) ми беше едно од најзабавните баш заради форумот. Дремење до сабајле, дебатирање, расправање, карање, драми - се си имаше свое место, можеби не беше се добредојдено - меѓутоа сметам дека до некаде беше потребно за некој баланс да...
 3. Coelho

  Каква миризба ви пречи?

  Не можам да ја опишам, но имам голем проблем со миризбата на старо во возила. Миризба на старо помешано со топло и загушливата атмосфера. Не знам дали некој знае отприлика на што мислам, ама без разлика - ми се повраќа од тоа. Миризбата на немиени заби. Мислам дека нема потреба да...
 4. Coelho

  Новогодишна ноќ

  Првиот пат кога славев со друштво ми беше најзабавната вечер во животот, колку што се смеев таа вечер се немав смеено до тогаш. Секоја година после тоа се помалку и помалку ми беше интересна идејата за славење на Нова Година. Меѓутоа, секоја година после тоа сум имал барем време да се договорам...
 5. Coelho

  Арогантни продавачи и службеници

  Има веќе една ваква тема. Инаку нивото на услуженост и однесувањето на продавачките/продавачите варира од продавница до продавница. Знаеш, кога ќе влезеш во продавница за многу од вработените не си ништо повеќе од потенцијален муштерија или, како на цртаните, знак за долар со нозе и раце...
 6. Coelho

  Моментално слушам...

  Цел албум. Леле.
 7. Coelho

  Абортус: за или против?

  Ќе се навратам на темава колку само да расчистиме некои работи. Па претпоставував само, бидејќи рече "тоа што ќе потсеќа на слилувачот, или па не е спремна да биде мајка, или е премногу млада не е причина за [бебето] да не се роди". Од тука претпоставив дека мислиш на посвојување бидејќи...
 8. Coelho

  Абортус: за или против?

  Претпоставувам мислиш на тоа да се роди детето, па да се даде на посвојување? Значи мајка се станува онака, од досада? Од хоби? Не знам, на неспремно? Се разбира дека мајка не се станува кога на некоја девојка ќе и притекне, меѓутоа мајка се станува кога најмногу одговара. Сепак, и ајде биди...
 9. Coelho

  Абортус: за или против?

  Не зборуваме за абортус во име на добар физички изглед. :^) Не знам дали жена би абортирала за да ја задржи својата форма т.е формата на нејзинотот тело, доколку добро разбрав што сакаше да кажеш со болдираниот дел. Доколку девојка или жена сака да роди дете, односно смета дека е во период од...
 10. Coelho

  Абортус: за или против?

  Сметам дека секоја жена има право да донесе самата одлука што сака да прави со своето тело. Никој друг не може да каже што жените би требало да прават со своите тела или пак место нив да одлучува. Доколку некоја жена смета дека би требало да абортира - тогаш нека абортира. Нејзино тело, нејзина...